Zapraszamy studentów Wydziałów Chemicznego oraz Biotechnologii i Nauk o Żywności.
Miejsce stażu: Ruszczyn – okolice Bełchatowa (pow. radomszczański, woj. łódzkie)
BEWA Sp. z o.o. istnieje na rynku od 25 lat. Jesteśmy jednym z największych producentów wody źródlanej i napojów w Polsce, firmą o polskim kapitale, z 350 osobową załogą w pełni zaangażowaną w swoją pracę. Dostarczamy wodę i napoje do największych sieci handlowych w kraju - JMP (sieć sklepów Biedronka), Eurocash (sieć sklepów ABC, Delikatesy Centrum), Kaufland, Selgros, Specjał, Carrefour.
U nas:
- poznasz od strony praktycznej techniki analiz :
- fizykochemiczne dla wód, napojów i soków (pH, przewodność, wodorowęglany, oznaczanie pierwiastków w wodzie , analiza nasycenia dla wód i napojów gazowanych, dla produktów cukrowych i soków – Bx, kwasowość, mętność , zawartość witaminy C)
- sensoryczne tj. smak, zapach, wygląd, konsystencja plus możliwy udział w panelach sensorycznych
- zapoznasz się z przepisami BHP, wewnętrznymi instrukcjami metodyk badań, planem badań i kartami produktu
- nauczysz się obsługi urządzeń do wykonywania analiz
Czego oczekujemy:
- książeczki do celów sanitarno – epidemiologicznych
- dobrej znajomość MS Office
- dokładności oraz chęci do nauki i pogłębiania wiedzy
- dyspozycyjności – długość i termin praktyk do indywidualnych ustaleń
Prosimy o składanie aplikacji na adres :
Uprzejmie informujemy, iż odpowiadamy tylko na wybrane aplikacje.
W aplikacji prosimy zawrzeć klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych na potrzeby tej oraz przyszłych rekrutacji, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | N |
---|---|---|---|---|---|---|
4
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
| |
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
25 stycznia 1627 urodził się Robert Boyle, chemik oraz fizyk brytyjski, który rozwinął chemiczną analizę jakościową, zastosował wskaźnik umożliwiający rozróżnienie roztworów kwasów oraz zasad, a także, niezależnie od Edme Mariotte’a, sformułował tzw. prawo Boyle’a-Mariotte’a.
Komunikat ws. zasad organizacji egzaminów dyplomowych przy wykorzystaniu metod i technik kształcenia na odległość z dnia 2 kwietnia 2020 r....
Mam przyjemność ogłosić I-szą edycję konkursu o "Nagrodę Profesorską" za wybitny doktorat, obroniony na Wydziale Chemicznym Politechniki Łódzkiej....
W celu uzyskania dostępu do Multimedialnego Kursu BHP należy kolejno przejść przez ścieżkę: virtul.p.lodz.pl, następnie wybrać zakładkę WIKAMP, Strefa...
Zasady realizacji prac dyplomowych w semestrze zimowym 2020/2021 dla studentów biorących udział w rekrutacji na studia II stopnia w Politechnice...
Szanowni Państwo, Rozpoczynamy cykl webinariów z pracodawcami (obowiązkowy dla osób, które nie mają zaliczonych praktyk studenckich na II stopniu lub...
Wnioski przyjmowane są w dziekanacie Wydziału Chemicznego, pok. 138 poniedziałek, wtorek w godz. 10:00 – 13:00 środa – nieczynne czwartek w godz. 11:30 –...