Serdecznie zapraszamy na szkolenie: Analiza żywności i pasz: badanie pozostałości pestycydów, mykotoksyn, akryloamidu i metali ciężkich.
ZAKRES SZKOLENIA:
- Charakterystyka metod stosowanych w analizie żywności.
- Zasady przygotowania próbek żywności do analiz fizykochemicznych.
- Ocena wyników badań w kontekście regulacji prawnych.
PRELEGENT:
Barbara Gawrońska – Laboratory Manager - Chemical and Sensory Department.
W Eurofins od 2013 roku, doświadczona manager i ekspert z zakresu chemii analitycznej.
GDZIE I KIEDY?
17 stycznia 2023 , godzina 13:00
Społeczny Dom Studenta – I piętro, bud. C15, Al. Politechniki 3A, Łódź
Szkolenie skierowane jest do studentów Wydziału Chemicznego PŁ.
Po szkoleniu uczestnicy otrzymają certyfikaty.
ZAPISY pod linkiem -> https://biurokarier.p.lodz.pl/kalendarz-wydarzen/szkolenie-firmy-eurofins-114.html